Citat:
	
	
		
			
				
					Ursprungligen postat av  anoula
					 
				 
				Jo, kyla fungerar ju som smakdödare också, så det kanske är därför de serverar det kallt   .  
			
		 | 
	
	
 
Håper Arne unnskylder at vi er litt på villspor i forhold til hans innlegg her 
Jeg/vi bestiller gjerne gode viner til maten, også røde, men har blitt skuffet litt for mange ganger over rødvinen - som kommer "romtemperert". 30-graders rødvin er udrikkelig, uansett hvor edle dråper som er på flasken. Det finnes masse gode rødviner i Hellas, skulle bare ønske spisestedene kunne lære seg å servere rødvin med riktig temperatur (noen gjør det, selvsagt, men...). 
Og når vi ber om isbiter/vinkjøler til 30-graders rødvinen blir vi sett på som idioter 
For de spesielt interesserte, her er en tabell som viser hvilke grader vin skal ha: 
http://www.winelist.com/preparing-wi...ht-temperature