För ofta? Nejdå, Lisbeth! Det låter precis lagom... visst var det en härlig kväll? Gärna en repris för mig

Gita
PS. Min paj var "Evas Lammfärspaj" som finns här på Kalimera... OK, klistrar in det här:
Lammfärspaj
3 dl dinkelvetemjöl eller vanligt vetemjöl
100 gr smör
3 tsk kallt vatten
Arbeta ihop till en pajdeg som får vila kallt en stund.
Förgrädda pajskalet ca 10 min.
Fyll med stekt lammfärs, stekt gul och röd lök samt event vitlök.
Krydda köttfärsen med oregano, mineralsalt, örtsalt, paprikapulver samt kanel.
Stick ner bitar av grekisk fårost, halva coctailtomater och grekiska oliver, häll över en sås bestående av 2 ägg som vispas med 2 dl mellangrädde, salt, vitpeppar och basilika. Toppa med lite riven västerbottens ost eller lagrad grevé. Grädda ca 20 min. Matig och underbart god paj.
Det som kan vara knepigt, är att det inte står precis hur mycket av allting det skall vara... jag hade 400g nötfärs och 250g lammfärs. Försiktigt med kanel! Och så hade jag svartpeppar och rejält med feta + ost. 2,5 dl med grädde. 2 stora rödlökar... lycka till!
Och tack Eva för receptet!