![]()  | 
	
| 
		 
			 
			#1  
			
			
			
			
			
		 
		
	 | 
|||
		
		
  | 
|||
| 
		
	
		
		
			
			 
			
			Har ni lagt märke till att i ALLA pastarecept står: "Koka spaghettin enl.anvisningarna på paketet". Och det står alltid FÖRST i receptet!Varför??? 
		
		
		
		
		
		
		
		
	
	Alltså, alla som kan NÅNTING om matlagning, vet att man måste börja med såsen/tillbehören och därefter koka spaghettin.  | 
| 
		 
			 
			#2  
			
			
			
			
			
		 
		
	 | 
||||
		
		
  | 
||||
| 
		
	
		
		
			
			 
			
			Det är därför att i Sverige ska allting gå så snabbt. Typ 20 min, så ska middan vara klar.  
		
		
		
		
		
		
		
		
	
	En äkta bolognese ska puttra i 2-3 timmar. Sen kokar man spagettin. /Netwolf  | 
| 
		 
			 
			#3  
			
			
			
			
			
		 
		
	 | 
||||
		
		
  | 
||||
| 
		
	
		
		
			
			 
			
			...för så vitt man inte kan göra som jag: köper massor av "matlagningstomater", = övermogna, mycket billigare och vad annat jag vill ha i såsen , och gör en jättegryta med sås. Fryser in i lagom stora förpackningar. Vips - klart med eller utan tillsatta köttrester. Här i Grekland finns det ju så här års oerhört mycket tomater så priset går ner.
		 
		
		
		
		
		
		
		
		
	
	 | 
![]()  | 
	
	
		
  | 
	
		 |