|  | 
| 
			 
			#1  
			
			
			
			
			
		 | ||||
| 
 | ||||
|  En deilig Fiskerett 
			
			Jeg vil "dele" en deilig fiskerett med dere, den fikk vi og i Naoussa   Det nærmeste jeg kan sammenligne med er Bacalao tror jeg, en g r e s k variant   - ikke bare var smaken helt fantastisk god, men selve fisken var fast og fin, "skivet" seg helt perfekt:  Her er "oppskriften" :   | 
| 
			 
			#2  
			
			
			
			
			
		 | ||||
| 
 | ||||
|  Sv: En deilig Fiskerett 
			
			Tack för tipset .Vi hade denna fiskrätt till lunch idag.Enligt recept som finns här på Kalimera.Gott !!
		 | 
| 
			 
			#3  
			
			
			
			
			
		 | ||||
| 
 | ||||
|  Sv: En deilig Fiskerett Citat: 
  - det skulle jeg gjerne forsøke jeg og  Men, jeg søkte i dette forumet nå, uten å finne noen recept/oppskrift  Hva heter retten her / hvor fant du den? | 
| 
			 
			#4  
			
			
			
			
			
		 | ||||
| 
 | ||||
|  Sv: En deilig Fiskerett 
			
			
Vänsterspalten: OM GREKLAND - Matrecept - Psaria plaki.  Karin | 
| 
			 
			#5  
			
			
			
			
			
		 | ||||
| 
 | ||||
|  Sv: En deilig Fiskerett Citat: 
   | 
| 
			 
			#6  
			
			
			
			
			
		 | ||||
| 
 | ||||
|  Sv: En deilig Fiskerett 
			
			I går laget jeg "Psari Plaki" og det v a r  godt   , selv om det ikke var i nærheten av å smake s å deilig som retten vi fikk i Naussa ( bildet) Uansett  - stor takk til Marie Hellberg for oppskriften  Mens "grønnsakene" smakte h e r l i g, lå fisken (fine ryggstykker av torskefilet) ganske hvit og fhv lite "påvirket" av det gode den var dekket av  Jeg vet ikke hvilken fisk de brukte i Naoussa, men neste gang skal jeg forsøke en annen fisk, kanskje lettsaltet torskefilet ? - og ha formen i ovnen på lav temp og mye lenger  Siden det står "slowly" i den greske tavernaoppskriften, tror jeg de har den i ovnen lenger enn 200gr/30-35 min, jeg brukte ca 170gr i 40 min. Noen som har forslag til fiskeslag og steke/koketemp?   | 
|  | 
| 
 |  |