![]()  | 
	
| 
		 
			 
			#1  
			
			
			
			
			
		 
		
	 | 
|||
		
		
  | 
|||
| 
		
	
		
		
			
			 
			
			Detta hade vi så sent som igår. 
		
		
		
		
		
		
		
		
	
	4 portioner Tid: 20 minuter (se nedan) 280 g spaghetti 6-8 färska rödbetor 1 rödlök 1 knippe persilja 75 g tärnad fetaost (vi tar en förpackning) DRESSING: 1 msk senap 2 msk vinäger 1 tsk salt 1 tsk socker 3 msk olivolja Koka spaghettin enligt förpackningens anvisning. Skölj, borsta och koka rödbetorna mjuka i lättsaltat vatten ca 10 minuter (räcker inte, vi kokar 50-60 minuter). Spola rödbetorna snabbt under kallt vatten. Skala och strimla rödlök. Skölj och jacka persilja fint. Lägg rödbetor, rödlök, persilja och fetaost i en bunke. Blanda senap, vinäger, salt, socker och olivolja till dressingen. Vänd ner dressingen i rödbetsblandningen. Lägg upp spaghettin på tallrikar, fördela rödbetssalladen ovanpå. Servera med brytbröd. /pawik  | 
		
  | 
	
		 |