![]()  | 
	
| 
		 
			 
			#1  
			
			
			
			
			
		 
		
	 | 
|||
		
		
  | 
|||
| 
		
	
		
		
			
			 
			
			Hej! 
		
		
		
		
		
		
		
		
	
	Nyss hemkommen från Naxos går jag o funderar på hur jag ska lyckas med att kopiera en helt fantastisk paj vi åt en dag på en taverna mitt ute i ödemarken. Tanten som ägde stället hade ingen matsedel utan vi fick gå in i köket o titta på vad hon hade lagat till . Vi förstod att allt var lagat från grunden o med kärlek o stolthet. Squashpajen var det godaste jag ätit på länge men jag uppfattade inte rättens namn på grekiska mer än att jag tror att det slutade på pita. Det var deg under o över fyllningen. En deg som påminde om smördeg o däremellan en blandning av vad jag tror squash, purjo feta, ägg o kryddor. När vi berömde maten sa tanten: -ja, jag sa ju att allt var hemlagat (hade hjälp med översättningen). Någon som har ett bra recept? Lotta  | 
		
  | 
	
		 |