![]() |
|
#1
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eva |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Jag gör fetaostknytten= tiropitakia och även med spenat = spanakopita, istället för revbenspjäll gör jag lamm kotletter i tomatsås och vitkålsallad med morötter rives och sen har man bara citron, olivolja ochsalt och svartpeppar på, ger lite syrlig sötma och så klart en skål tirokafteri, riven fetaost som blandas med gräddfil och röd peppar. Efterättsbordet har så klart melomakarona och kourabedes och valnötskaka.
GOD JUL Camilla |
#3
|
||||
|
||||
![]()
Mmm, så gott det låter. Denna vitkålssallad kommer alltid på bordet när jag besöker Grekland vintertid.
![]() Lätt och läckert! Äter det gärna hemma också förstås. ![]() ![]() ![]() |
#4
|
||||
|
||||
![]()
Mums, lät gott med dessa tips! Nu har julen gått sin kos! Men jag provar gärna ngt av detta sen i alla fall!
|
![]() |
Ämnesverktyg | |
Visningsalternativ | |
|
|