Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Kafé Kalimera

 
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
  #27  
Gammal 2008-05-29, 20:24
modestyblaise modestyblaise är inte uppkopplad
 
Reg.datum: jun 2006
Inlägg: 28
Standard Sv: Pastöriserad?

Citat:
Ursprungligen postat av litentuva Visa inlägg
Säg att du vill ha den "polli malako" dvs riktigt mjuk så att den smälter ända in så minimerar du risken ytterligare!
Förresten, kom jag på nu, görs den fiterade saganakin allt som oftast på graviera och det är väl en hårdost?
Det låter bra! Tack för det!
Svara med citat
 

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 22:48.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT