Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Om Grekland > Mat & Dryck

 
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
  #5  
Gammal 2008-08-27, 11:08
Frappes avatar
Frappe Frappe är inte uppkopplad
 
Reg.datum: feb 2005
Ort: Norra Sthlm, Nea Makri/ Nea Pendeli Athens Grekland
Inlägg: 1 712
Standard Sv: Grekiska recept

Citat:
Ursprungligen postat av Anna Pernilla Visa inlägg
Ja Herre Gud där ser man.... Men skall man oavsett inte salta auberginer? Är det för jag aldrig äter de jag fått för mig
det..

Jag gör Melitzanosalata på stora auberginer som man prickar hål i och lägger i ugnen på 200 g ca 1 tim, väl inoljad form. Skinnet ska "skrumpna" sen låter du de svalna tar bort skalet och fröna, kör i matberedare med vitlök, häller i olivolja och vinäger, lite socker och salt o peppar. kör tills du får den konsistens du vill ha. Lägg upp i en skål och lägg över lite persilja.

camilla
Svara med citat
 

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 06:08.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT