Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Om Grekland > Mat & Dryck

 
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
  #4  
Gammal 2008-11-10, 11:01
Zanéts avatar
Zanét Zanét är inte uppkopplad
 
Reg.datum: jan 2005
Ort: Öland/Nea Apollonia
Inlägg: 2 103
Standard Sv: Pastaris ?

Pastaris använder vi ofta, gärna då i kastrull/gryta tillsammans med kött, s k manestra. 14 min koktid enl förpackningens råd, tycker jag är i allra minsta laget och bör vara minst 30 min enligt min erfarenhet. Sväller till minst dubbla storleken så var försiktig så att du inte tar för mycket.

Ni som bor i Grekland - Hur tillagar ni manestra? Jag tillagar efter det traditionella sättet med krossade tomater i, men det hade varit roligt att få höra om lite varianter.

//Zanét

Senast redigerad av Zanét den 2008-11-10 klockan 11:05. Anledning: stavning
Svara med citat
 

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 03:32.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT