![]() |
|
|
|
#1
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
#2
|
|||
|
|||
|
Även här blir det mat på grekiska. Mest till helgerna men stekt aubergine och grekisk sallad blir det ju ofta annars på sommaren.... Keftedes lagar jag emellanåt, men favoriten är allt scampi flamberad med ouzo!! Suveränt gott och lättlagat!
Sambon skojar om "spritmissbruk" att elda upp ouzo, men han får en egen medan jag flamberar så han brukar tystna!![]()
|
|
#3
|
|||
|
|||
|
Lagar till en Spetsofai ibland. Fetaost, kalamataoliver och grekisk honung brukar ofta finnas hemma. Ouzo- o Tzippouoro-lagret brukar sina framåt sen-hösten
Tommy
|
|
#4
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
#5
|
|||
|
|||
|
Citat:
för jag vill också gärna ha receptet på detta. Låter väldigt smarrigt .
|
|
#6
|
|||
|
|||
|
Citat:
Men aldrig testat.....Synd på Ouzon o taskigt om räkorna (o kanske mitt kök som jag är rädd då skulle gå upp i rök ) Tommy
|
|
#7
|
||||
|
||||
|
Citat:
jo-hanne |
![]() |
| Ämnesverktyg | |
| Visningsalternativ | |
|
|