![]() |
|
#1
|
|||
|
|||
![]()
Jag tar alltid med mig lösviktsthé - måste få det till frukost även om det är 30 grader varmt.
![]() Dessutom har jag börjat ta med mig hårdbröd av den enkla anledningen att min mage blir som en badboll av mjukbröd (som jag knappt äter i vanliga fall heller..) Sen köper jag ju resten på plats - ost, tomater och frukt osv osv.. Sen har jag en passion och det är 90% mörk choklad och det har börjat slinka ned i packningen de senaste gångerna... ![]() För det är ju helt enkelt underbart gott att sitta på eftermiddagen på balkongen med en kopp thé, en fetaostpaj och en chokladbit efteråt ![]() Katarina (som fr o m nästa vecka får njuta av precis allt detta i Parga ![]() |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Rött och grönt te tar jag också med numera. Finns inte i den kvalité jag vant mig vid på de ställen som jag brukar besöka. Ändå dricker jag en del bergste när jag är i Grekland där det går att köpa på lösvikt eller beställa på café, ouzeria eller taverna. Vill börja min dag med en god kopp te något jag också njuter av på em och den tidiga kvällens altan eller balkongsittning.
Eva |
#3
|
|||
|
|||
![]()
Vi brukar ta med ett paket bregott, en påse av 4-åringens favoritbröd, 1l laktosfri mjölk och lite oboy. Som ni förstår så är det för våran 4-åring, dagen blir så mycket trevligare om hon har ätit sig mätt på morgonen
![]() ![]() Sen har det ju hänt att det följt med knäckebröd och kaviar någon gång, nästa resa så ska äldste grabben med och han lever i princip på detta, så om HAN har plats i sin väska så.. ![]() |
#4
|
||||
|
||||
![]()
En del barn vill ju gärna ha mycket samma mat, som man har hemma, så som förälder (eller mormor
![]() ![]() Riitta ![]() |
![]() |
Ämnesverktyg | |
Visningsalternativ | |
|
|