![]() |
|
|
|
#1
|
|||
|
|||
|
Ja, smakar urk.
Har nog lagt in detta om färgandet av oliver under fel forum för det är i Sverige och England jag har stött på dessa konstiga oliver som smakar så illa. Nu vet jag varför och mer. Tack Admirala Min referensram är förstås goda grekiska oliver! |
|
#2
|
||||
|
||||
|
Färgade oliver.. är säkert de där billiga urkärnade, förpackade i stor glasburk.
Inte alls samma smak som på riktiga oliver ju.. |
|
#3
|
||||
|
||||
|
Dessa svarta saker med hål i smakar bara kemiskt äckligt och konstgjort. En gåta för mig att dessa lurendrejare serveras till våra barn i förskola och skola... Kan inte vara nyttigt. Tacka vet jag Kalamata, ljuvligt saftiga och köttiga! Mina barn lärde sig spotta ut kärnor innan de lärde sig äta äpple med skal
|
![]() |
| Ämnesverktyg | |
| Visningsalternativ | |
|
|