![]() |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Vi äter allt de serverar i Grekland, och det är sällsynt att vi får några känningar av maten.
Dock råkade sambon ut för dåligt tillredd kyckling på Santorini för ett par år sen, hon var riktigt risig i ett par veckor pga Campylobacter... ![]() Men, det är ju inget unikt för Grekland, man kan råka illa ut även i Sverige. Jag har rest ett antal gånger till Indien i jobbet, och där kan man verkligen bli magsjuk. Uttrycket "Delhi-belly" finns av en anledning... Och det är inte bara bakterier, utan och de annorlunda kryddorna som ställer till det. Jag vet... Tillägg: vi tar aldrig någon slags tabletter ( inte ens whiskey...) i förebyggande syfte. Senast redigerad av Mats Fredsson den 2012-07-23 klockan 21:31. |
#2
|
|||
|
|||
![]()
Vi tar Trevis vid varje måltid och det märks STOR skillnad om man glömmer att ta dem. Med Trevis - lugn och fin mage, inga problem vad man än äter, kyckling, glass, skaldjur etc. Utan Trevis - nja - lite problem kan dyka upp, utan att nämna några vidare detaljer.
En Resorb per dag är också bra om man har svettats mycket. |
![]() |
Ämnesverktyg | |
Visningsalternativ | |
|
|