![]() |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Härlig läsning!!!! Saganakin ser ljuvligt god ut!!
Lena ![]() |
#2
|
|||
|
|||
![]()
Glad blir man, nästan mer än vanligt att läsa detta!
Att läsa denna fina berättelse och se flera bekanta känns härligt. (Inom parentesen har Kalimeras bild på Yiannis gjort att vi åkte till Mirtos en gång i tiden och dessutom fått lära känna Hillka). I år har vi förmånen att vara där i april, juni och augusti. Kreta är underbart och att söka en fast plats känns nästan omöjligt då varenda upplevelse är så genuin och bra, samt, att det blir bättre för varje gång. Grym grej med Kreta. Det är bara bäst! Paul |
#3
|
||||
|
||||
![]()
Vilken underbar läsning och upplevelse Olle å Anna!
Det där med kantarellerna verkar lite mysko. Kan man inte kolla det någonstans? Kantareller som är så gott! Kramisar Lisa å Bosse |
#4
|
||||
|
||||
![]()
Svamparne såg verkligt smarriga ut!
Det är inga kantareller utan några andra skivlingar. Tack för trevlig läsning! ![]() Birgitta, som älskar att plocka och äta svamp. ![]() |
#5
|
||||
|
||||
![]()
Undrar om det inte var ostronskivling ni blev bjudna på.
|
#6
|
||||
|
||||
![]()
Vi vet ej vad vi åt men det var gott och mycket trevligt.
Har ej några bra foton på svamparna men lägger ut dessa bilder med mycket dålig kvalite. Med denna bild kan man ju fantisera vad vi åt!! Ursäkta bildkvaliten, men vill ej sitta på en taverna och greja med kamra och blixt. Olle |
#7
|
|||
|
|||
![]()
Hej Fysimera,
Jag skulle tippa på blodriska. Vi har plockat den här på Kreta den här tiden på året. Det är samma blodriska som vi plockar i slutet av juli i Östersund. God svamp med orange blod när man bryter den. |
#8
|
||||
|
||||
![]()
Tack för fin läsning och trevliga bilder.
Myssa. |
![]() |
Ämnesverktyg | |
Visningsalternativ | |
|
|