![]()  | 
	
| 
		 
			 
			#1  
			
			
			
			
			
		 
		
	 | 
||||
		
		
  | 
||||
| 
		
	
		
		
			
			 
			
			Jeg vil "dele" en deilig fiskerett med dere, den fikk vi og i Naoussa  
		
		
		
		
		
		
		
		
	
	![]() Det nærmeste jeg kan sammenligne med er Bacalao tror jeg, en g r e s k variant   - ikke bare var smaken helt fantastisk god, men selve fisken var fast og fin, "skivet" seg helt perfekt: ![]() Her er "oppskriften" :  
		 | 
| 
		 
			 
			#2  
			
			
			
			
			
		 
		
	 | 
||||
		
		
  | 
||||
| 
		
	
		
		
			
			 
			
			Tack för tipset .Vi hade denna fiskrätt till lunch idag.Enligt recept som finns här på Kalimera.Gott !!
		 
		
		
		
		
		
		
		
		
	
	 | 
| 
		 
			 
			#3  
			
			
			
			
			
		 
		
	 | 
||||
		
		
  | 
||||
| 
		
	
		
		
			
			 Citat: 
	
 ![]() - det skulle jeg gjerne forsøke jeg og ![]() Men, jeg søkte i dette forumet nå, uten å finne noen recept/oppskrift ![]() Hva heter retten her / hvor fant du den?  | 
| 
		 
			 
			#4  
			
			
			
			
			
		 
		
	 | 
||||
		
		
  | 
||||
| 
		
	
		
		
			
			 
			
			
Vänsterspalten: OM GREKLAND - Matrecept - Psaria plaki.  
		
		
		
		
		
		
		
		
	
	Karin  | 
| 
		 
			 
			#5  
			
			
			
			
			
		 
		
	 | 
||||
		
		
  | 
||||
| 
		
	
		
		
			
			 Citat: 
	
  
		 | 
| 
		 
			 
			#6  
			
			
			
			
			
		 
		
	 | 
||||
		
		
  | 
||||
| 
		
	
		
		
			
			 
			
			I går laget jeg "Psari Plaki" og det v a r  godt  
		
		
		
		
		
		
		
		
	
	 , selv om det ikke var i nærheten av å smake s å deilig som retten vi fikk i Naussa ( bildet)Uansett   - stor takk til Marie Hellberg for oppskriften ![]() Mens "grønnsakene" smakte h e r l i g, lå fisken (fine ryggstykker av torskefilet) ganske hvit og fhv lite "påvirket" av det gode den var dekket av ![]() Jeg vet ikke hvilken fisk de brukte i Naoussa, men neste gang skal jeg forsøke en annen fisk, kanskje lettsaltet torskefilet ? - og ha formen i ovnen på lav temp og mye lenger ![]() Siden det står "slowly" i den greske tavernaoppskriften, tror jeg de har den i ovnen lenger enn 200gr/30-35 min, jeg brukte ca 170gr i 40 min. Noen som har forslag til fiskeslag og steke/koketemp?  
		 | 
![]()  | 
	
	
| Ämnesverktyg | |
| Visningsalternativ | |
		
  | 
	
		 |