![]() |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Men alla är väl inte ätbara, eller åtminstone goda? Jag hörde nåt om att det bara var dom blå, som var goda. Eller var det röda? Ja, jag vet inte. Eller är det hanar/honor på nåt sätt? Skumma djur det där. Lite som sjögurka...
/Netwolf |
#2
|
||||
|
||||
![]()
...Och som vegetariskt alternativ till Sjöborre tipsar jag om frukten Rambutan
![]() ![]() / Kajja ![]() |
#3
|
||||
|
||||
![]()
Fortsätter att vara nyfiken, och mer och mer sugen! Jag gillar som sagt ostron, men har bara ätit dem färska och levande. Men jag vet ju att de också förtärs på allehanda andra sätt, gratinerade, grillade, marinerade o s v. Men ..... jag har som sagt endast ätit dem färska och det gillade jag. Åter till min fråga .....
..... har vi någon/några här på forumet som är riktigt väl förtrogna med att äta sjöborre? Var snälla och berätta. Tills vidare noterar jag att du Janne säger att det finns likheter i smaken med ostron. Det räcker i och för sig för mig. Jag kommer att prova dem så snart tillfälle ges. De dyker ju dessvärre inte upp på varje tavernameny i Grekland. Men när chansen kommer så kommer jag att ta den! Men ni som har provat mera, berätta! Ostron och ett glas iskallt Chablis eller Sjöborre och ett glas Ouzo, tja det kanske är ungefär detsamma? Och då är det ju rackarns gott!!!!!! Masse |
#4
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Ostron och svampis. Inte mycket som slår det enligt mig. Men men, jag får väl testa sjöborre med isf... |
#5
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Ämnesverktyg | |
Visningsalternativ | |
|
|