![]() |
|
|
|
#1
|
||||
|
||||
|
Ojoj! Bra jobbat!
Skulle vara intressant att höra om det är mödan värt, rent ekonomiskt? Ja jag förstår ju att det är ett levnadssätt, att man får ut mer än pengar av själva sysselsättningen och allt runt omkring. / Kajja
|
|
#2
|
||||
|
||||
|
[QUOTE=Kajja;423585]
Skulle vara intressant att höra om det är mödan värt, rent ekonomiskt? Nej, det är lika oekonomiskt som att plocka svamp eller bär i skogen hemma, eller att odla sin egen potatis. Men man gör det med glädje ändå. Oliver är kultur, inte ekonomi för greker. |
|
#3
|
||||
|
||||
|
[QUOTE=Spizeman;423590]
Citat:
/ Kajja
|
|
#4
|
||||
|
||||
|
[QUOTE=Spizeman;423590]
Citat:
![]() / Anne
|
|
#5
|
||||
|
||||
|
Citat:
Ännu mindre om man är en ekologisk olivbonde. Det är ett hårt arbete. Man ska minst 2000-3000 träd för att göra en inkomst ![]() Det är brist på olivolja i år både i Grekland och Italien och ändå så får bönderna väldigt lite per kg när de säljer till presseriet. De flesta bönder gör ju det
|
![]() |
| Ämnesverktyg | |
| Visningsalternativ | |
|
|