![]() |
|
![]() |
|
Ämnesverktyg | Visningsalternativ |
|
#1
|
|||
|
|||
![]()
30 kr så sent som -86, ja jäklar!
|
#2
|
||||
|
||||
![]()
Undrar en sak, Janne? När du åt middag på den tiden, åt du på samma sätt som du gör idag? Var maten lika viktig? Gissar jag rätt om jag gissar att det var den inte?
Fast who knows? ![]() / Anne ![]() |
#3
|
||||
|
||||
![]()
I början/mitten av 80-talet när vi båtluffade levde vi på 100 kronor per dag för två. När vi var på Naxos åt vi frukost på Toasttime. Där kunde vi få rostat bröd med ost och skinka. Smöret på den tiden var inte ätbart. Det rann och var härsket.
Middag åt vi jämt på Bakalarakia, om nu stavningen kan stämma. En härlig taverna uppe i gränderna i gamla stan. Den ägdes av den nu framlidne Andreas och "Hendrix". Hendrix äger nu Asteria. En gång bodde vi hemma hos en familj i sonens pojkrum. Han fick flytta ut i vardagsrummet. För det betalde vi 9 kronor.... Vi sov alltid bra och åt alltid bra ![]() Lena |
#4
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
#5
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
Ämnesverktyg | |
Visningsalternativ | |
|
|