![]() |
|
|
|
#1
|
||||
|
||||
|
Första lunchen i Grekland är alltid en grekisk sallad och en iskall Mythos. Det hör till.
Jag är inte mycket till öldrickare överhuvudtaget. Här hemma blir det 2 - 3 gånger per år, till silllen på jul- påsk- och eventuellt midsommarafton och då dricker jag helst en säsongsöl från Oppigårds, bara för att vara lokalpatriotisk. Men första lunchen i Grekland är helgad åt Mythos ända sedan allra första besöket. Traditioner är traditioner. ![]() Karin |
|
#2
|
||||
|
||||
|
Citat:
Kerstin
|
|
#3
|
|||
|
|||
|
Ja, en kall Mythos här hemma under blommande körsbärsträd och med regnet hängande i luften samt en svalkande bris, så ger den inte riktigt samma känsla som att efter en svettig vandring flämta i skuggan av en tamarisk med en iskall Mythos i strupen🤗
|
![]() |
| Ämnesverktyg | |
| Visningsalternativ | |
|
|