![]() |
|
|
|
#1
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
#2
|
|||
|
|||
|
Ett annat gott tips
Stark ost graviera eller liknande hårdostar, doppa skurna bitar i honung. Kanongott jag lovar Monica |
|
#3
|
||||
|
||||
|
måste bara tillägga att ni som inte smakat räk - saganakin...GÖR DE
|
|
#4
|
||||
|
||||
|
Ett jätte gott tips från Jon Hansson (matskribent):
Tärna 250 g fetaost smått. Vispa två ägg i en skål. Rör i osten, 3 msk finhackad persilja och 5 msk ströbröd. Salta och peppra. Forma små bullar och stek i rikligt med olivolja. Låt rinna av på hushållspapper. Om du vill kan du strö över lite sesamfrö. dimitris Aten |
|
#5
|
||||
|
||||
|
Citat:
//Zanét
|
![]() |
| Ämnesverktyg | |
| Visningsalternativ | |
|
|