![]() |
|
#1
|
|||
|
|||
![]()
ja om du vill ha en riktig god feta ska du ta och fråga vad dom har på resturanger men vi gör våran egen feta ost och det smakar som gud har gjort den själv
![]() |
#2
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hvordan lager du din egen, forresten? |
#3
|
||||
|
||||
![]()
Det finns på många ställen i Sverige utmärkt grekisk fetaost på lösvikt. Här i Umeå säljer ICA Gourmet högkvalitativ grekisk fetaost av märket fage som verkligen rekommenderas.
Till Anna om du öppnat förpackningen tycker jag att du ska slänga osten. Oöppnad förpackning bör vara ok. Eva |
#4
|
|||
|
|||
![]()
jo ni kanske undrar hur vi gör våran egen feta och det vet jag inte helt enkelt det är nämligen min farmor som gör det det ända jag vet att hon gör och det är att mjölka en gét
![]() ![]() |
#5
|
|||
|
|||
![]()
Allerede der ble det for vanskelig for meg
![]() |
#6
|
||||
|
||||
![]()
Tack för alla era lugnande svar!
Osten gick utmärkt att äta, och vi fick till en riktigt god grekisk buffé på bordet i fredagskväll, med fetaostfyllda lammfärsbiffar, gigantes, dolmades, xoriatiki, tzatsiki... naoussavin och raki till efterrätten. Allt till ackompanjemang av spansk musik !... ![]() /anna |
#7
|
||||
|
||||
![]()
Skulle ni bli magsjuka så är det musikens fel!
//PO ![]() |
#8
|
||||
|
||||
![]()
Ja, det hade vi absolut skyllt på !!...
![]() ![]() |
![]() |
Ämnesverktyg | |
Visningsalternativ | |
|
|