Venardos Hotel i Agia Pelagia på Kythera

Alldeles vid den vackra och pittoreska hamnen i Agia Pelagia, endast ett stenkast bort, hittar du Venardos hotel. Det är byggt i samma traditionella stil som du ofta återfinner på de grekiska öarna. Hotellets placering med den spektakulära utsikten över det blå Medelhavet med Peloponessos blånande berg i bakgrunden försäkrar dig och din familj om att denna atmosfär kommer att göra din semester på Kythira till en speciell och minnesvärd erfarenhet.

Frånsett komfortabla och eleganta rum erbjuder hotellet även en matsal där du dagligen kan avnjuta en traditionell frukostbuffe' med bred variation av lokala och hemgjorda rätter. Du kanske vill inta frukosten vid poolen eller på den öppna balkongen där du även kan njuta av den bedårande utsikten. På aftonen innan du drar dig mot byns tavernor är en soft drink på denna plats ett måste. Kanske du beslutar att besöka det rikligt utrustade gymet, drömma dig bort i bastun eller helt enkelt tillbringa en stund i Jaccuzin.

Om du beslutar dig för att besöka oss så har vi ett förmånligt erbjudande från och med nu fram till den 15 juli. Vi erbjuder er att bo på hotellet för 40 Euro per natt och rum. Detta erbjudande gäller från och med nu fram till den 15 juli. Om du stannar mer än en vecka bjuder vi på en natt.

Boka direkt av ägarna, eller via Booking.com

Telefon: +30 27360-34100
Fax: +30 27360-33850
E-post: venardos@otenet.gr
Hemsida: www.venardos-hotels.grStartsida »

Sök »

Forum »

E-guider »

Boka hotell »

Facebook »

Kalispera »

Picturesfromgreece »

© 1997-2018 Janne Eklund/Kalimera