Citat:
	
	
		| 
					Ursprungligen postat av Admirala  Mariner så lenge du har tid til, 2 timer er minimum, et døgn eller 12 timer er bedre. 
Poenget med at kjøttet skal bake lenge er at det skal få den typiske greske kvaliteten = det faller omtrent fra hverandre. Derfor må du kjøpe kjøtt av "dårlig kvalitet". Snakk med slakteren, så får du riktig type. 
I Hellas sier jeg "Hirino yia Bekrí mezé" til slakteren, men det er sikkert ikke mye til hjelp i Norge    
Når det er sagt, kan du vel kjøpe kjøtt av forholdsvis god kvalitet og ovnssteke det i forholdsvis kort tid...??? | 
	
 
- jeg uttrykte meg klossete 

 - jeg vil marinere kjøttet over natten, som det står i oppskriften 

Det var steketiden jeg tenkte på, 2 eller 3 timer, kjøttet blir jo mørere når det er marinert, vil g j e r n e ha gresk resultat / kjøtt som "faller fra hverandre"

 - k a n s k j e jeg forsøker med litt lavere temp enn 200 gr 
