![]() |
|
#10
|
||||
|
||||
|
Vi spiser også oftest lunsj mellom kl 14 og 15, er da sultne og spiser like variert da
- som vi gjør til middagen ( mellom kl 21 og 22 )![]() - men stor lunsj = lettere middag, og omvendt ![]() Om jeg skal nevne en lunsjfavoritt må det bli fritert Kalamares med tilbehør, skordalia feks Drikke - ø l hvis det er v e l d i g varmt, ellers Retsina, eller Vann![]() Det jeg t r o r skiller oss fra "de fleste" er at vi ( nesten ) aldri spiser "Gresk Salat" på tavernaer, hverken til lunsj eller til middag! - det er s å mye godt å få - som vi vanskelig kan lage selv, og som frister mye mer, også andre salater ![]() Ingrediensene i "Gresk Salat" (uten at de nødvendigvis er "blandet" til salat) spiser vi til frokost (nesten) hver dag ![]() - "Gresk Salat" er også enkelt å lage, enten alene, eller som tilbehør når vi spiser andre måltider "hjemme"
|
| Ämnesverktyg | |
| Visningsalternativ | |
|
|