![]() |
|
|
|
#1
|
||||
|
||||
|
Vinet blev jag väldigt förtjust i. Ångrar att jag bara tog med två flaskor.
|
|
#2
|
|||
|
|||
|
Instämmer, Robolavinet är jättegott!!! Utöver det skule jag föreslå oliver, olivolja, honung och annat typiskt "grekiskt". Men just typsikt kefaloniskt är väl Robola och det vita vinet är utmärkt!
|
|
#3
|
||||
|
||||
|
Tack för tipsen, de sitter stadigt bakom örat!
Hur är det då med kläder och skor i Argostoli - några trevliga butiker att sticka sig in till? Nån tvättäkta shopaholic är jag inte men fyndar gör jag gärna på resor!30 dagar kvar tills planet lyfter
|
|
#4
|
||||
|
||||
|
Satsa på några flaskor finare Robola.
Ett glas iskall Robola (gärna med ett par isbitar) är mycket gott en varm sommarkväll !!!! ![]() -Attans att allt är urdrycket sedan förra årets resa till Kefalonia ![]() /Homeros |
|
#5
|
||||
|
||||
|
Citat:
// Helén |
|
#6
|
|||
|
|||
|
Ett vitt vin som produceras på Kefalonia. Mkt gott men finns tyvärr inte i Sverige (i vart fall har jag inte hittat det).
|
![]() |
|
|