![]() |
|
|
|
#1
|
|||
|
|||
|
Røkelaks pleier være en velkommen gave. Jeg pleier å ta med et glass sennepssaus også (kan godt være hjemmelaget), siden det også er nokså eksotisk i Hellas, særlig sammen med laks.
Gode, norske oster er et annet tips. Grekerne er vel det folkeslaget i Europa som spiser mest ost, og jeg får alltid store takksigelser hvis jeg har med ost. |
|
#2
|
|||
|
|||
|
Citat:
Eller är er senapsås, som hovmästarsås? HeheProblemet med att ta med röktlax, torde vara nerkylningen som måste hålla hela vägen.Lycka till! peter |
|
#3
|
||||
|
||||
|
Takker så mye for dere to som svarte!! Men har vært inne på et annet forum, og forstår at røkelaks blir litt for eksotist!
Så vi går for noe norsk glass eller krystall. Takk iallefall! Og nå er det ikke lenge igjen til vi reiser - hadde svar fra Kolitsani View på Ios og rommet vårt står klar når vi kommer!! Åhh så vi gleder oss.
|
|
#4
|
|||
|
|||
![]() Sennepssaus er laget med olivenolje, dill og sennep. Smaskens! For eksotisk for grekere? Det er ikke min erfaring, men... |
|
#5
|
||||
|
||||
![]() Hej,nu verkar det som om norsk och svensk smak är olika, men när jag tar med mig Gravad Lax och Hovmästarsås så, har man älskat den kombinationen i Grekland. Har jag haft med mig rökt Lax, så har jag serverat den med pepparrotsgrädde eller gjort rosencanapéer.Också det succéer. Både rökt och gravad lax har hållit sig fint, inpackad i tidningspapper. /JoLo ![]()
|
![]() |
|
|