![]() |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Ok det är ju den butiken som jag har varit inne x flera och handlat gott .
Nja det är lätt att handla på sig mkt. Sist ville vi ha grekisk pasta men hon har ingen. Vi hade med oss grekisk pasta nu sist vi var på Kreta men damen sa att det kan man ej få tag på här. Jaha va ska vi då handla som är grekiskt då ? Jo jag handlade en krydda till köttfärssåsen men äh den var ihopa blandad här hemma i Skåne ![]() Tänker prova saltet du skrev om nästa gång jag kommmer dit( tack ). Birgitta 63 |
#2
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() De har alltid Xion eller det där andra märket som jag inte kommer ihåg vad det heter just nu... ![]() När man "översaltar" med vanligt Svenskt tex Falk-salt så blir det lätt beskt. Det blir det inte med Grekiskt salt! Det blir bara lite saltare! Det är svårt att förklara men jag tycker Grekiskt salt är väldigt gott. Jag använder det mest i sallader eller andra rätter där man får saltet "direkt" så att säga. Det skulle tex aldrig falla mig in att slösa på det i Pastavatten eller så. Där går det bra med Falk... ![]() |
![]() |
|
|