Kalimera Grekland
>
Om Grekland
>
Mat & Dryck
Kokt eller okokt ris till frikadeller?
Användarnamn
Kom ihåg mig?
Lösenord
FAQ
Kalender
Gå till sidan...
Ämnesverktyg
Visningsalternativ
#
1
2008-11-04, 17:48
monica
Reg.datum: feb 2005
Ort: stockholm
Inlägg: 930
Sv: Kokt eller okokt ris till frikadeller?
Citat:
Ursprungligen postat av
Lola
Blä...såsen blev bedrövlig, inte alls som ett skum som på bilden. Den blev mer som simmig soppa. Någon som vill fylla i luckorna?
Kanske hällde du i citronsaften för fort, den ska hällas väldigt sakta i.
Och under tiden ska elvispen gå på för fullt.
Monica
monica
Visa allmän profil
Skicka ett privat meddelande till monica
Hitta alla inlägg av monica
«
Föregående ämne
|
Nästa ämne
»
Ämnesverktyg
Visa utskriftsvänlig version
Visningsalternativ
Växla till linjär visning
Hybrid-visning
Växla till trådad visning
Regler för att posta
Du
får inte
posta nya ämnen
Du
får inte
posta svar
Du
får inte
posta bifogade filer
Du
får inte
redigera dina inlägg
BB-kod
är
på
Smilies
är
på
[IMG]
-kod är
på
HTML-kod är
av
Forumets regler
Alla tider är GMT +2. Klockan är nu
21:15
.
-- English (US)
-- Svenska
Kalimera
-
Arkiv
-
Topp
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT