![]()  | 
	
| 
	 | 
| 
		 
			 
			#1  
			
			
			
			
			
		 
		
	 | 
||||
		
		
  | 
||||
| 
		
	
		
		
			
			 
			
			
Samma här, det är saltlake som gäller och fetan ska täckas av densamma annars sätter en mindre angelägen process igång. Med saltlake håller sig fetan länge. 
		
		
		
		
		
		
		
		
	
	//Zanét  
		 | 
| 
		 
			 
			#2  
			
			
			
			
			
		 
		
	 | 
||||
		
		
  | 
||||
| 
		
	
		
		
			
			 
			
			Funderade på om jag inte tidigare skrivit om just saltlake och letade bland gamla inlägg och via länken nedan kommit mitt gamla inlägg: 
		
		
		
		
		
		
		
		
	
	http://www.kalimera.nu/forums/showpo...9&postcount=14 //Zanét  
		 | 
| 
		 
			 
			#3  
			
			
			
			
			
		 
		
	 | 
|||
		
		
  | 
|||
| 
		
	
		
		
			
			 
			
			Just den tråden var den jag åsyftade i mitt tidigare inlägg, men som jag av någon anledning inte lyckas lägga ut länk till i den här tråden 
		
		
		
		
		
		
		
		
	
	 . Finns det någon annan som kan och vill vara hygglig och göra det? Hela tråden är läsvärd, särskilt som där finns olika uppfattningar i inläggen om hur man bäst bevarar feta. (F'låt, om jag trampar dig på tårna, Zanét![]()  .)
		 | 
![]()  | 
	
	
		
  | 
	
		 |