Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Off Topic > Mat & Dryck (ej grekisk)

 
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
  #3  
Gammal 2009-08-14, 08:16
MonkanSs avatar
MonkanS MonkanS är inte uppkopplad
 
Reg.datum: jun 2007
Ort: Norrköping
Inlägg: 650
Standard Sv: Får jag fresta med lite helgmat..

Citat:
Ursprungligen postat av ricky Visa inlägg
En läcker afrikansk buffé är alltid trevligt och exotiskt.
Har man bara en välsorterad speceriaffär så kan man tillaga följande.

Förrätt: Toast Mugabe eller sengångarcarpaccio.

Huvudrätt: Lättrökt myrslok med banantzatziki och Mbuna-oliver (gott med Retsina till)
Konstig affär du handlar i..

Men vad sägs om det här?
Kokta skivade rödbetor. Över dessa ringlar man olivolja, pressar lime, smular fetaost och sist klippt persilja.
Ugnsomelett med kantareller.

Kräftor med rostat bröd och goda ostar.
Skinkgratäng. (Potatisgratäng med skinka i)

Till detta serveras lämpliga drycker

Fruktsallad gjord på honungsmelon, nektariner och gurka. Kryddad med mynta, basilika, pressad lime och lite vaniljsocker.

Det är väl en helgmeny som heter duga..
Svara med citat
 


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 04:10.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT