Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Om Grekland > Mat & Dryck

 
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
  #5  
Gammal 2010-02-17, 09:09
karis avatar
kari kari är inte uppkopplad
 
Reg.datum: feb 2005
Inlägg: 5 540
Standard Sv: grekisk mat till många

Jeg slutter meg også til forslagene om å servere gryterett(er) og feks soutsoukakia eller keftedes med diverse tilbehør som kan lages på forhånd
Stifado er veldig godt, men min og familiens favorittgryte er Svinekjøtt med Selleri /"Xirino me Selino"
Den lager jeg en dag , eller to, på forhånd og har kun igjen å jevne med egg og sitron, avgolemono saus er s å deilig!

- av tilbehør bruker jeg oftest å ha poteter m/sitron fra ovnen, gresk salat, skordalia, oliven, tzatziki - og brød selvsagt

Senast redigerad av kari den 2010-02-17 klockan 09:15.
Svara med citat
 


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 20:05.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT