![]() |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Så roligt att ni rekommenderar Rafina! Nea Makri har jag läst lite om också. Kan man tänka sig att bo där en natt istället för i Rafina kanske? Det ligger nära Rafina om jag förstått saken rätt?
|
#2
|
|||
|
|||
![]()
Vitsen för oss att åka till Rafina var att inte behöva övernatta i Aten, så jag vet inte ngt om logi där eller i närheten. Vi tog oss hela vägen från Paros till Arlanda samma dag, med god marginal till flyget som gick vid halvsjutiden.
![]() |
#3
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Camilla |
#4
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Det låter ju bra. Kanske kan det bli fler än en natt till och med. Är stränderna fina? Sedan måste jag erkänna att jag inte vet vad Giovetsi är... Carina |
#5
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Det är GOTT!!! ![]() (fast just det här receptet saknar ost!) Karin som anser att landets godaste giovetsi finns på taverna Land and Sea i Pigadia... ![]() Senast redigerad av karinafp den 2005-10-11 klockan 18:13. |
#6
|
||||
|
||||
![]()
Aha! Smaskens, då har jag nog ätit Giovetsi, utan att kunna namnet på maträtten!
Tack för receptet! |
#7
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() |
#8
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
#9
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Camilla |
#10
|
||||
|
||||
![]()
Det låter kanon! Tack för svaret Frappe.
|
![]() |
|
|