![]() |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Raki är väl en grekisk variant av Vinjak, slivovitz och annat druvrestdestilat som tas tillvara på bästa sätt. Raki, precis som Zlivovits är härlig men grov och oborstad i smaken. Smakar lite finkel och lite åt fotogenhållet. En ganska manlig karraktär.
Fick precis en speciell Ouzo efter maten här i Parga som var kryddad åt viol,rosenhållet. Eftersmaken påminde lite om Läkerol. Vi hittade ett jättegott rosévin från Boutari med den grekiska druvan ??? börjar den inte på Mos...? Vädigt gott i värmen och passade bra som allmän måltidsdryck. Kyparna sade också att det var ett bra val vi gjorde och det var verkligen gott. |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Menar du moscatel som används till de söta Malaga-vinerna?
|
#3
|
||||
|
||||
![]()
Nej, inte muscat som har en väldigt blommig kryddig karaktär.
Den jag tänker på heter Moscophilero och påminner väl lite om Muscat. |
![]() |
|
|