Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Om Grekland > Mat & Dryck

 
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
  #15  
Gammal 2010-07-30, 13:14
Alalas avatar
Alala Alala är inte uppkopplad
 
Reg.datum: jan 2008
Ort: Finland
Inlägg: 6 485
Standard Sv: Äkta Moussaka enligt Camilla och Ulf....

Jag äter också gärna Moussaka utan potatis, men har faktiskt aldrig lagat Moussaka själv och nu blev jag påmind om det igen. Måste alltså snart laga detta!

Så nu har jag en fråga till alla er som brukar laga Moussaka: Hur brukar ni göra med auberginen? I Camillas och Ulfs recept fritteras den först och läser i Alexandra Pascalidous recept att hon blötlägger den i saltat vatten. Varianter finns förstås många, så hur brukar ni göra?

Tack för ett intressant recept förresten!
/Anne
Svara med citat
 


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 09:32.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT