![]()  | 
	
| 
	 | 
| 
		 
			 
			#1  
			
			
			
			
			
		 
		
	 | 
||||
		
		
  | 
||||
| 
		
	
		
		
			
			 
			
			Har provat med vetemjöl och det smakar nästan som i Grekland!  
		
		
		
		
		
		
		
		
	
	 
		 | 
| 
		 
			 
			#2  
			
			
			
			
			
		 
		
	 | 
||||
		
		
  | 
||||
| 
		
	
		
		
			
			 
			
			Har provat Fedon Lindbergs recept, friterad zuccini/aubergine, 2 dl vetemjöl och 1 dl öl. Jättegott!  
		
		
		
		
		
		
		
		
	
	 
		 | 
| 
		 
			 
			#3  
			
			
			
			
			
		 
		
	 | 
||||
		
		
  | 
||||
| 
		
	
		
		
			
			 Citat: 
	
 ![]() ![]() Tack för tipset!! Lena  | 
| 
		 
			 
			#4  
			
			
			
			
			
		 
		
	 | 
|||
		
		
  | 
|||
| 
		
	
		
		
			
			 
			
			Det är vetemjöl som används i friteringen. Jag tål inte vete men dom har använt majsmjöl i stället när jag har talat om problemet. Det hände i Pefkos på Hellas-restaurang i år. 
		
		
		
		
		
		
		
		
	
	Jag gören enkel variation har hemma utan mjöl, jag sätter skivorna på en vanlig stekpanna o. det blir bra.  | 
![]()  | 
	
	
		
  | 
	
		 |