![]() |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Det finns ju en del i beställningssortimnenet. Icke greklandsvana resenärer skulle jag inte bjuda på retzina annat än som kuriosa att prova på. Den drycken tar tid att lära sig att tycka om. Jag fick träna i många år innan det började locka mig. Till moussakan skulle jag absolut servera rödvin särskilt om du gör den på lammfärs och använder kanel i rätten.
Eva |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Något annat än lammfärs och kanel vore mig främmande. Tror ni att det är för sent att beställa vin? Middagen är på lördag.
|
#3
|
||||
|
||||
![]()
Du kan gå in på hemsidan och göra en e-beställning redan idag
![]() Malin |
#4
|
||||
|
||||
![]()
Middagen i går blev väldigt lyckad. Gästerna tyckte att retsinan var jättegod. Till moussakan hade vi Atelier, det enda grekiska rödvinet som Malmös systembolag kunde erbjuda med kort varsel. Det smakade helt ok och med tanke på priset (65 kr) är det närmast ett fynd.
|
![]() |
|
|