![]() |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Ulf den riktiga Bouboulina är ju en av Greklands riktigt stora hjältinnor från frihetskrigen mot turkarna och Alexis Zorba kallade senare Madame Hortense för Bouboulina, som väl på sitt sätt var hans egen älskade hjältinna.
Ja Paul det är samma glada tjej på Magasaki vi pratat om tidigare! I kväll fixar jag maten själv; fläskfilé, champisar, stekta bananskivor, potatismos och lite grädde så klart, jodå hustrun får hjälpa till, om hon vill. Kan de bli nåt tro, på en stor och en liten platta?? Det brukar gå bra. lars Kriti stin kardia mou Senast redigerad av lars den 2012-11-22 klockan 17:39. |
#2
|
|||
|
|||
![]()
Måste börja där hjärtat skriker av lycka.
Magasaki har fixat det hela genom denna underbara kock! Med över 20 år i denna upplevelsebranch som restaurang är, kan man bara bli lycklig när matlagarna bjuder på mer än mat.... Bouboulina skall jag med ytterst stor ödmjukhet forska vidare i. En fråga, då vi skall besiktiga en del bakgårder kort i Chania mellan den 14-21 dec med en del bokade möten med gamla goda vänner , och i minnet finns alla tidigare träffar) december. Frågan är : får man lov att möta boende skandinaver då, som vi inte mött? Paul |
![]() |
|
|