![]() |
|
|
|
#1
|
||||
|
||||
|
Hur var det nu igen, enda sättet att ta itu med en frestelse är att ge efter för den... Eller så var det något annat. Men nu frestar Kreta mig iallafall med både hus vin och dyr vin
![]() Myssa |
|
#2
|
||||
|
||||
|
@Myssa: Bra, kör på och hoppas du/ni får det bra hemma!
|
|
#3
|
||||
|
||||
|
Tack Ulf. Det enda smolket i bägaren är att jag tyvärr åker ner med gipsad hand
ska ta bort gipset efter tio dagar så den kommer att vara Norrbottens vit. Då har jag 12dagar att sola den och tur det är vänster hand. Så skåla det kan jag men mannen min får skära maten ![]() Myssa |
|
#4
|
|||
|
|||
|
Jag vill gärna tipsa om kretensisk microbryggeri, Charma. Väldigt gott öl! Deras ljusa öl drömmer vi fortfarande om...
|
|
#5
|
||||
|
||||
|
Citat:
/kimmen Senast redigerad av kimmen den 2013-04-28 klockan 23:11. |
|
#6
|
|||
|
|||
|
Ja, Kimmen, rätt! Testa detta om ni hittar det, det ljusa ölet är så gott! Mmmm...
|
|
#7
|
||||
|
||||
|
Jag håller med, Xarma smakar riktigt bra.
Enligt uppgift kommer också ett mörkt öl så småningom. Kapaciteten har inte funnits vid bryggeriet men framgång med det ljusa ölet har gjort att det investerats i möjlighet att även framställa mörkt öl. lars Kriti stin kardia mou |
|
#8
|
||||
|
||||
|
Citat:
/kimmen |
|
#9
|
||||
|
||||
|
Citat:
lars Kriti stin kardia mou |
|
#10
|
||||
|
||||
|
Athena nr.2313 är riktigt bra.Fick bra betyg i Gourmet nr.3
Hasse |
![]() |
|
|