Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Om Grekland > Mat & Dryck

 
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
  #7  
Gammal 2013-10-27, 08:23
Eva Ls avatar
Eva L Eva L är inte uppkopplad
 
Reg.datum: feb 2005
Inlägg: 8 008
Standard Sv: Ikväll blir det grekiskt

För den som vill spara på kalorierna eller inte äter fläskött går det bra att skippa baconet runt limpan. Ös limpan med en kalvfond som fått koka med lök, en bit morot och en kanelstång innan den sätts in i 250 grader varm ugn. Sänk ugnstemperaturen till 200 grader efter ett par minuter. Ös igen efter halva gräddningstiden. Blir väldigt gott att lägga potatis, lök och morötter runt limpan så gräddas allt på en gång. Sila bort grönsakerna och kanelstången från fonden innan den första ösningen. Fonden blir extra god om lite rött vin tillsätts innan kokningen.

Eva som också älskar Julias rollo

Senast redigerad av Eva L den 2013-10-27 klockan 08:25. Anledning: Tillägg
Svara med citat
 


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 18:19.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT