Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Om Grekland > Mat & Dryck

 
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
  #6  
Gammal 2014-06-11, 20:10
Admirala Admirala är inte uppkopplad
Avslutat medlemskap på egen begäran
 
Reg.datum: apr 2005
Inlägg: 2 620
Standard Sv: Förrätter och smårätter

Eva L forklarte det bra, så jeg har ingenting å legge til der.

Forskjellen mellom "turisttavernaer" og "vanlige tavernaer" er ofte, men selvsagt ikke alltid, at de på de vanlige tavernaene lager maten fra bunnen av og har få men vellagde retter av sesongvarer, mens turisttavernaene kjøper endel/mye halv- og helfabrikata, fra storkjøkken, matvareprodusenter osv.

Klart folk må få velge selv, men for meg er det viktig, når jeg er i Hellas, at jeg får skikkelig "hjemmelaget" mat og spiser som en greker
Svara med citat
 


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 21:23.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT