![]() |
|
|
|
#1
|
|||
|
|||
|
Ktima Kir-yianni Yianakohori Hills testades till en grekisk rätt med aubergin, lammfärs och ost. Vinet passade bra till den rätten och kändes ha den tyngd och strävhet som behövdes för att lyfta maträttens ganska milda smak. Nästa gång ska vinet testas till lammstek i ugn.
|
|
#2
|
|||
|
|||
|
Är det ingen annan som testat detta vin?
/Hasse
Senast redigerad av Hasse den 2015-10-03 klockan 23:19. |
|
#3
|
|||
|
|||
|
Testat och testat, men vi drack vinet i somras. Första intrycket var strävt rentav mycket strävt. Jag minns inte vad vi åt, möjligen Spaghetti carbonara. Vi avslutade med ost och då försvann mycket av strävheten. Som helhet ett bra vin tyckte åtminstone vi. Inte på något sätt insmickrande.
|
![]() |
|
|