|  | 
|  | 
| 
			 
			#1  
			
			
			
			
			
		 | |||
| 
 | |||
|  Sv: Saganaki 
			
			Eller flambera i Ouzo   | 
| 
			 
			#2  
			
			
			
			
			
		 | ||||
| 
 | ||||
|  Sv: Saganaki 
			
			
Det är gott!    Ouzoflamberad saganaki från Mirtos på Kreta. | 
| 
			 
			#3  
			
			
			
			
			
		 | |||
| 
 | |||
|  Sv: Saganaki 
			
			Den bästa sagangi som finns är Lambi beach på Patmos Den flamneras vid bordet!  Helt makalöst gott....  vet dock inte vad dom flamberar i... | 
| 
			 
			#4  
			
			
			
			
			
		 | ||||
| 
 | ||||
|  Sv: Saganaki Citat: 
 En gång gav vi dom en lång, lång tändare då vi tidigare hade sett att flamberaren hade bränt sig på armen. Birgitta | 
| 
			 
			#5  
			
			
			
			
			
		 | |||
| 
 | |||
|  Sv: Saganaki Citat: 
 Även saganakin på To Magazaki i Nea Chora håller hög klass. Lissi | 
| 
			 
			#6  
			
			
			
			
			
		 | ||||
| 
 | ||||
|  Sv: Saganaki 
			
			Den ouzoflamberade saganakin från Mirtos ser FÖR gooood ut!   Saganaki är en av mina stora favoriter. / Anne   | 
| 
			 
			#7  
			
			
			
			
			
		 | ||||
| 
 | ||||
|  Sv: Saganaki Citat: 
  Samma servitör på samma plats, och jag tror till och med att han har samma tröja på sig som nä du tog din bild.  De flamberar i metaxa om jag inte minns fel. Gott är det i alla fall.   | 
| 
			 
			#8  
			
			
			
			
			
		 | |||
| 
 | |||
|  Sv: Saganaki 
			
			Imorgon i samband med Ouzo test skall vi ha Saganaki test steka en skiva kefalotiri samt steka en skiva lagrad Västerbotten Båda panerade i mjöl o ägg Citron till | 
| 
			 
			#9  
			
			
			
			
			
		 | ||||
| 
 | ||||
|  Sv: Saganaki 
			
			Väntar med stort intresse på resultatet!   / Anne   | 
| 
			 
			#10  
			
			
			
			
			
		 | |||
| 
 | |||
|  Sv: Saganaki 
			
			Lagrad Greve tål inte värme lika bra som Kefalotiri. Flöt bara ut Använder man den måse pannan vara svalare. Kefaotirin smakade och såg kanon ut. Håller mig til Kefarotiri alla dar i veckan. Nu vet ni! | 
|  | 
| 
 |  |