![]() |
|
|
|
#1
|
||||
|
||||
|
Många ställen i Pigadia har öppet runt för här lever människor hela året. Ni måste ha haft otur och hamnat på ställen som enbart har öppet under turistsäsongen. Jag var själv där ett år i augusti och trots att säsongen var i full gång var servicen på uteställena bland de bästa jag upplevt i Grekland. Gott om traditionell grekisk mat och inte alls så turistanpassat som i ex Parga.
Har nästan aldrig smakat så goda zucchini som där och rödbetssalladen var en dröm. Eva |
|
#2
|
||||
|
||||
|
Vi var också på Karpathos ganska sent; sista dagarna i september och första i oktober. Tror det är den sista veckan som charterresorna går dit?
Några trötta och gnälliga kypare mötte vi inte alls, lamm åt vi sista kvällen och allt annat vi frågade efter fanns, så jag känner inte alls igen din beskrivning. Jag kände överhuvudtaget inte av någon turisttrötthet eller andra "postsäsongsymptom". Kanske är det som Eva L tror att ni helt enkelt hade otur och hamnade på "fel" ställen? |
![]() |
|
|