![]() |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Tack för tipset! Har en liten flaska rakomelo som jag har fått av någon. Gillar inte att dricka den, men ska definitivt prova att använda den till marinad.
Karin som föredrar att dricka ouzo, men även en metaxa kan gå ner ibland. ![]() (Var det Arne som jämställde raki med raketbränsle? Jag kan definitivt hålla med honom om det. ![]() |
#2
|
|||
|
|||
![]()
Det vattnas i munnen på mig när jag tänker på den ouzoflamberade saganakin hos Katerina i Mirthos på Kreta
![]() |
#3
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Har ni varit där sedan de bytt ägare? |
#4
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
#5
|
|||
|
|||
![]()
Jannis Zervakis sålde tavernan för några år sedan, som nu ägs av ett par Christof och Carla. De har inriktat sig mer mot italienska smaker. En del tycker det är bättre nu, men vi vet ju hur det är med smak och bak. Jag och Ylva var med då Taverna Katerina invigdes med präst och familjer och Jannis ser vi nu tätt som oftast i Koutsounari, där han också har ett hus. Han har ingen taverna, men lägger ut foton på maträtter han lagat på Facebook.
/ Jannis |
#6
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
#7
|
||||
|
||||
![]()
Om du provar vore det intressant att höra hur det smakade.
|
![]() |
|
|