|  | 
|  | 
| 
			 
			#1  
			
			
			
			
			
		 | |||
| 
 | |||
|  Sv: Rakomelo med kryddnejlika 
			
			Rakomelo är gott, har en liten flaska i kylen sedan sist i Paleochora. Har sparat den till "tuffa tider" och det kan man väl säga att det är nu..   Birgitta, ha det alldeles underbart och hälsa fina Paleo från oss som inte kom iväg. Catlady, som saknar och längtar........   | 
| 
			 
			#2  
			
			
			
			
			
		 | ||||
| 
 | ||||
|  Sv: Rakomelo med kryddnejlika 
			
			Synd att förstöra en sån god dryck som raki med honung tycker jag! Masse | 
| 
			 
			#3  
			
			
			
			
			
		 | ||||
| 
 | ||||
|  Sv: Rakomelo med kryddnejlika Citat: 
  Raki får verkligen tårna att krulla på sig, men däremot tycker jag honung bara förfullständigar en dylik kanna dryckjom. På kanarieholmarna har man t ex honungsrom (Ron Miel), som är fantastisk god. Både varm och isad. Lite som vår svenska punsch faktiskt. /Netwolf | 
| 
			 
			#4  
			
			
			
			
			
		 | ||||
| 
 | ||||
|  Sv: Rakomelo med kryddnejlika Citat: 
 Kul att du nämner just Ron de Miel. Spanien har i massor med år, jämte Grekland, varit vårt favoritresmål. Nån gång i tidernas begynnelse vid någon av våra första resor till Kanarieöarna var jag naiv nog att släpa hem en balja sådan enligt min smak "rysansvärd" söt vätska. Det var ju gudbevars en "lokal produkt" som kunde vara kul att ha hemma. Efter att vid massor av tillfällen misslyckats med att bjuda bort den till gäster som besökt oss har jag resignerat och nu står den sedan länge, med hälften av innehållet kvar, orörd längst in i barskåpet. Att dricka av den är för mig otänkbart. Alldeles för sött för min smak. Kanske kan man använda lite av det i någon form av matlagning? Måhända till någon slags dessert? Att förstöra en annars utmärkt raki genom att blanda i sådan sockerlag är för mig uteslutet. Masse | 
|  | 
| 
 |  |