![]() |
|
#1
|
|||
|
|||
![]()
Jag har också varit i den "berömda" affären, 6-7 år sen nu, köpte då en helt fantastisk olivolja. Ska nu besöka Naxos igen under min ö-luff i juni.En fråga till er som köper med ost hem: Hur länge kan man bära en ost i väskan innan den blir förstörd? Det tar ju förvisso lite tid från affären och hem till kylen i Svedala. I mitt fall flera dagar eftersom jag avslutar luffen med tre dagar på Santorini.....verkar kört för mig med osten eller hur?
![]() |
#2
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
#3
|
||||
|
||||
![]()
Nu vet jag inte riktigt vilken typ av ost det är ni diskuterar här. På Sifnos finns ju den berömda Sifnososten som är hård ungefär som en hockeypuck. Den förvaras på hyllorna i butiken och har inget problem med att klara värmen. Jag har haft hem ett par sådana och har faktiskt en nu som jag tror kom hit för två år sedan. Vi förvarar den visserligen i kylskåp men jag antar att det är helt onödigt att göra det. Gäster som av någon anledning tittar in i vårt kylskåp brukar titta lite underligt på den runda tingesten som ligger på översta hyllan i dörren.
Mvh Janérik |
![]() |
|
|