![]() |
|
|
|
#1
|
||||
|
||||
|
Vita varianten är den jag kör med här hemma, ingen stor konsument dock men en kopp efter en promenad i rusket är härlig. Ingen premiär än men det kommer väl. Vet ni förresten om man kan dricka glögg ur en öppnad flaska som stått sen förra julen?
|
|
#2
|
||||
|
||||
|
Låter inte som det skulle vara vidare gott.Lukta på den så märker du nog hur det ligger till.
|
|
#3
|
||||
|
||||
|
Har blandat ny lättglögg med lite av förra årets starkglögg ur öppnad flaska.
Har överlevt! ![]() Och Cia: Skånsk vinter ÄR eländesväder för mig Men jag gillar Skåne under de övriga årstiderna ![]() Ivi Senast redigerad av Ivi den 2006-11-29 klockan 22:37. |
|
#4
|
||||
|
||||
|
Citat:
Jag hade en gång för några år sedan en oöppnad flaska kvar sen året innan och den smakade surt, så den hälldes ut. Förra helgen upptäckte jag till min förvåning att jag hade en halvtom flaska kvar sen i fjol. Den testades - och smakade exakt som den nyinköpa. Så det enda du kan göra är att provsmaka och sedan avgöra! För övrigt anser jag att glögg ska smaka RÖTT
|
|
#5
|
|||
|
|||
|
Glögg är gott....Men allra godast är den vita på SOMMAREN, kall ! Det har jag haft som välkomstdrink! Prova!
Lissi - som helst dricker den röda kall också utan russin och mandel
|
|
#6
|
||||
|
||||
|
Just det, det har ju jag också provat för nåt år sedan. Det var gott!
|
|
#7
|
||||
|
||||
|
Den vita är god kall på sommaren med ett par blad citronmeliss. Annars gillar jag röd glögg med mycket smak av kryddor som vi förknippar julen med. Dufvenkronas förstärkt med extra glöggkryddor eller hemgjord på rött vin, konjak och massor av kryddor. Utan grovhakkad mandel är glöggen värdelös. Lite russin förstärker smakupplevelsen.
Eva |
|
#8
|
||||
|
||||
|
Citat:
Hälsn Eva |
![]() |
|
|