Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Ordet är fritt > Kalimerahörnor > Uffes hörna

 
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
  #1  
Gammal 2007-04-10, 19:05
Kikhs avatar
Kikh Kikh är inte uppkopplad
 
Reg.datum: jan 2006
Ort: Kalithea, Chania
Inlägg: 1 371
Standard Sv: Tisdag 10/4

Citat:
Ursprungligen postat av Eva L Visa inlägg
Om du gillar parmesan kanske du också tycker om den hårda vällagrade getosten från Sifnos. Går att använda som parmesan att strö över olika rätter med. När den är lite färskare går den också att skära i små skivor eller bitar vet inte om den finns på Kreta men i Aten finns den. Eva
Kan det vara torkad Mizithra du menar Eva? Den heter Dry Anthothiros enligt min kokbok och rekommenderas bl a till spagetti Precis den osten som min boureki saknade lite av...

Kickie
  #2  
Gammal 2007-04-10, 19:10
Eva Ls avatar
Eva L Eva L är inte uppkopplad
 
Reg.datum: feb 2005
Inlägg: 8 008
Standard Sv: Tisdag 10/4

Citat:
Ursprungligen postat av Kikh Visa inlägg
Kan det vara torkad Mizithra du menar Eva? Den heter Dry Anthothiros enligt min kokbok och rekommenderas bl a till spagetti Precis den osten som min boureki saknade lite av...

Kickie
Jag vet inte men Arne har den på bild. Själv har jag bara inhandlat den på Sifnos men fått en i gåva som inhandlats i Aten. Arne och Birgitta delade med sig av sitt lager för ett tag sedan så nu är jag inne på slutet av den sista lilla biten.

Eva
 


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 21:07.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT