![]() |
|
|
|
#1
|
||||
|
||||
|
I Karlstad fanns den.. http://www.nwt.se/karlstad/article859430.ece
Konstigt bara att dom använde Turkisk Yoghurt... |
|
#2
|
||||
|
||||
|
Citat:
Närproducerat är bra...![]() Malin |
|
#3
|
|||
|
|||
|
Var det det de som fick betala någon miljon i skadestånd till gubben på burken...?
Men Vinäger i Tsatsiki? Har jag aldrig hört talas om!!! Några droppar citron däremot. Och Mynta är ju också något tveksam även om jag hört att man använder det på vissa ställen. |
|
#4
|
||||
|
||||
|
Nä, vinäger har jag aldrig haft i "zazzen". Mynta har jag exprimenterat med, men föredrar trots allt den klassiska varianten.
/NW |
|
#5
|
||||
|
||||
|
Citat:
![]() En skvätt vitvinsvinäger säger många att det ska vara i "riktig" grekisk tzatsiki. Malin |
![]() |
|
|